Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ), ξεκινούν εκ νέου οι δραστηριότητες του προγράμματος “Άθληση για Όλους”. 

Τα τμήματα που υλοποιούνται αφορούν: 

α) Αεροβική Ανδρών – Γυναικών

β) Γυμναστική Ανδρών – Γυναικών

γ) Ορθοσωμική Ανδρών – Γυναικών

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό και το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα πέντε ευρώ (5 EUR) ανά αθλούμενο/η. Η κατάθεση του ποσού γίνεται στον λογαριασμό GR55 0172 2510 0052 5105 4085 657 με δικαιούχο την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας και αιτιολογία κατάθεσης: «Πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού – Ονοματεπώνυμο». Το αποδεικτικό της κατάθεσης αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kede14@otenet.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει, επίσης, να να φέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail), και τη/τις δραστηριότητα/ες για τις οποίες ενδιαφέρονται.  

Διευκρινίζεται ευγενικά ότι το αντίτιμο για τη συμμετοχή στα προγράμματα μέσω της ΚΕΔΕ είναι ανεξάρτητο από το αντίτιμο για τα Προγράμματα της Ολιστικής Μέριμνας του ΠΔΜ: https://holistic.uowm.gr/ 

Το Πρόγραμμα των Αθλητικών Δραστηριοτήτων έχει ως εξής:

program

 

Οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με κατάλληλο εξοπλισμό (Ως κολυμβητήριο στο πρόγραμμα ορίζεται η αίθουσα γυμναστηρίου στο Δημοτικο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας).

Κεφαλάς Παναγιώτης,

Γραμματεία Προγράμματος Διαχείρισης Μέριμνας και Ευεξίας του Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τηλ.: 2385055037, 2461068069

Email: wellbeing@uowm.gr