Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημιου Δυτικής Μακεδονίας και της Κοινωφελούς ΕΔΕ, έχει εξασφαλιστεί η λειτουργία των εξής Τμημάτων, μέσω του Προγράμματος «Άθληση για Όλους»:   

α) Αεροβική Ανδρών – Γυναικών

β) Γυμναστική Ανδρών – Γυναικών

γ) Ορθοσωμική Ανδρών – Γυναικών

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό και το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα πέντε ευρώ (5 EUR) ανά αθλούμενο/η. Η κατάθεση του ποσού γίνεται στον λογαριασμό GR55 0172 2510 00525105 4085 657 με δικαιούχο την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας και αιτιολογία κατάθεσης: «Πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού – Ονοματεπώνυμο». 

Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kede14@otenet.gr. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει, επίσης, να αναφέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, e-mail) και τη/τις δραστηριότητα/ες για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Διευκρινίζεται ευγενικά ότι το αντίτιμο για τη συμμετοχή στα προγράμματα μέσω της ΚΕΔΕ είναι ανεξάρτητο από το αντίτιμο για τα Προγράμματα της Ολιστικής Μέριμνας του ΠΔΜ: https://holistic.uowm.gr

Το Πρόγραμμα των Αθλητικών Δραστηριοτήτων για τη φετινή χρονιά έχει ως εξής:

programma

Οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με κατάλληλο εξοπλισμό (Ως κολυμβητήριο στο πρόγραμμα ορίζεται η αίθουσα γυμναστηρίου στο Δημοτικο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας).

Κεφαλάς Παναγιώτης,

Γραμματεία Προγράμματος Διαχείρισης Μέριμνας και Ευεξίας του Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τηλ.: 2385055037, 2461068069

Email: wellbeing@uowm.gr