Σας ενημερώνουμε πως η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας (Κ.Ε.ΔΗ.ΦΛΩ) σε συνεργασία με την Ολιστική Μέριμνα υλοποιούν προγράμματα γενικού αθλητισμού για την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των μελών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της Φλώρινας.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε κλειστούς χώρους άθλησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, στη Γεωπονική Σχολή, στο χώρο του γυμναστηρίου και στην
Εύξεινο Λέσχη, στο χώρο του γυμναστήριου και της αίθουσας ευεξίας.

Τα τμήματα άθλησης μεγάλης διάρκειας για όσα μέλη του ΠΔΜ ενδιαφέρονται είναι:
● Αεροβική γυμναστική
● Μυϊκή ενδυνάμωση
● YOGA PILATES

Τα ωρολόγια προγράμματα όπως έχουν διαμορφωθεί και ήδη εφαρμόζονται για την Εύξεινο Λέσχη:

Program
και τη Γεωπονική Σχολή:
προγραμμα

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό και το κόστος συμμετοχής ανά αθλούμενο/η θα είναι 5 ευρώ ανά τμήμα μηνιαίως. Οι αθλούμενοι μπορούν να καταθέσουν το αντίτιμο στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η επιχείρηση στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR97 0172 2580 0052 5805 4225 267. Στην κατάθεση υποχρεωτικά θα πρέπει να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο του/της αθλούμενου/ης και αιτιολογία Άθληση για Όλους 2023.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.00π.μ. έως τις 2.00μ.μ (4η Εργατική Κατοικία Αγίου Μηνά) είτε με αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kediflo.gr. Περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.ΦΛΩ εδώ.

Διευκρινίζεται ευγενικά ότι το αντίτιμο για τη συμμετοχή στα προγράμματα μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.ΦΛΩ είναι ανεξάρτητο από το αντίτιμο για τα Προγράμματα της Ολιστικής Μέριμνας του ΠΔΜ: https://holistic.uowm.gr/

Γραμματεία Προγράμματος Διαχείρισης Μέριμνας και Ευεξίας του Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας:

Τηλ.: 2385055037, 2461068069
Email: wellbeing@uowm.gr