Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ανακοινώνουν την επανέναρξη της λειτουργίας του Πανεπιστημιακού τμήματος κωπηλασίας τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, ημέρα έναρξης των μαθημάτων. Στο Πανεπιστημιακό τμήμα κωπηλασίας μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές/τριες, διοικητικό, διδακτικό και τεχνικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Η κωπηλασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, προσφέροντας πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Τόπος: Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στο τέρμα της Βόρειας παραλίας της πόλης, με φόντο τη μαγευτική λίμνη Ορεστιάδα και την πόλη.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 6 μ.μ. – 7 μ.μ.

Τα Σαββατοκύριακα, όποτε οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν, θα πραγματοποιείται και κωπηλασία στη λίμνη, με τη χρήση των σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς:

κ. Λαπίκωφ Τάσος,   τηλ. 697 967 2652, email: tasoslapikof67@gmail.com

Φωτιάδης Δημήτρης: 697 779 7443, email: dfotiadis@uowm.grκαθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής (Υπεύθυνος του τμήματος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Για εγγραφές στο τμήμα, αποστολή email στο wellbeing@uowm.gr (αυστηρά από ιδρυματικό λογαριασμό της μορφής xxx@uowm.gr), όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του/της ενδιαφερόμενου/ης, με θέμα του μηνύματος: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ. Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Επισημαίνεται ότι το αντίτιμο για τη χρήση των χώρων ευεξίας και των δραστηριοτήτων της Ολιστικής Μέριμνας ανέρχεται διμηνιαίως σε:

Δέκα ευρώ (10€) για προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Είκοσι ευρώ (20 €) για όλο το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου (ερευνητές/τριες, εκπαιδευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες επιστήμονες/νισσες και ερευνητές/τριες, αποσπασμένοι διοικητικοί κ.λπ.)

Από την καταβολή του ανωτέρω ποσού εξαιρούνται τρεις (3) κατηγορίες ωφελούμενων: (α) οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στις εστίες, (β) οι φοιτητές/τριες που δικαιούνται δωρεάν σίτιση και (γ) οι εθελοντές/ντριες στα παρεχόμενα προγράμματα (π.χ. εθελοντές/τριες προπονητές/τριες)

Για την καταβολή του ποσού:

Λογαριασμός Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος 377/54067223

IBAN: GR61 0110 3770 0000 3775 4067 223

Αιτιολογία Κατάθεσης: Κωπηλασία Καστοριά_Ονοματεπώνυμο