Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)», ανακοινώνουμε την διοργάνωση ΔΥΟ επόμενων συναντήσεων της «Λέσχης Βιβλίου» για τον μήνα Ιανουάριο.

Μία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/1/2024 στις 11 π.μ. με 1 μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται στη ΖΕΠ Κοζάνης, και μία ακόμα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/1/2024 στις 2 μ.μ. με 4 μ.μ. στο κτίριο του Πανεπιστημίου που βρίσκεται στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου στον 1ο όροφο, στην Κοζάνη.

Το βιβλίο, το οποίο θα συζητηθεί και στις δύο συναντήσεις, είναι το «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του  Βρετανού συγγραφέα Μαρκ Χάντον.

Η ομάδα αυτή έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση και τη σύνδεση των φοιτητών/τριών με την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και την ευαισθητοποίηση τους σε κοινωνικά ζητήματα και σε ζητήματα ψυχικής υγείας μέσα  από τη μελέτη βιβλίων.

Δηλώστε συμμετοχή στο myfeo.psy.koz@uowm.gr δηλώνοντας το Ονοματεπώνυμό σας και την Ημερομηνία της συνάντησης στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

Υπεύθυνη υλοποίησης της δράσης είναι η Σεψά Ελπίδα, Ψυχολόγος της ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. Κοζάνης.

Η δράση υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.