Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (mini soccer 5χ5), για άνδρες, 13 με 15 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα. Η διοργάνωση υλοποιήθηκε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών σε συνεργασία με το Κέντρο Παιχνιδιού και Άσκησης “Αμίλλημα” σε εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από οκταμελή αποστολή, καταφέρνοντας να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία “Καινοτόμο Αγώνισμα Ποδοσφαίρου” (σημειώνοντας ισοπαλία με την αντίστοιχη ομάδα του Παντείου Πανεπιστημίου, με την οποία μοιράστηκαν την εν λόγω διάκριση), καθώς και την 3η θέση στην κατηγορία “Τυπικό Αγώνισμα Ποδοσφαίρου”, αποσπώντας τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο για τις αθλητικές  της επιδόσεις όσο και για την ευγενή της άμιλλα. 

Η Διοίκηση του Π.Δ.Μ. συγχαίρει τους συμμετέχοντες της αποστολής για τις διακρίσεις που απέσπασαν και ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση.

Η αποστολή απαρτίστηκε από τους: 

Γαλάνης Γεώργιος: Διοικητικός Υπάλληλος ΠΔΜ (συνοδός αποστολής) 

Γιόνδης Χρήστος: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Κατσαμάκης Κων/ντος: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Παπανικολάου Χάρης: Φοιτητής Τμήματος Ψυχολογίας 

Ρηγόπουλος Στέφανος: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Γεράλης Ιωάννης: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών 

Τζιάτζιος Βασίλης: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης 

Πνευματικάτος Γεράσιμος: Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών