Το πρόγραμμα  «Δεξιότητες στο Νερό» περικλείει τις παρακάτω μορφές εξάσκησης: εκμάθηση κολύμβησης, βρεφική κολύμβηση, ασκήσεις για εγκύους στο νερό, θεραπευτική κολύμβηση, Αqua Αerobic.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα εκπαιδευτούν με τις παραπάνω  τεχνικές ώστε να βιώσουν οι ίδιοι τα οφέλη από τα αντίστοιχα προγράμματα, να εξοικειωθούν με αυτά και να νοιώθουν ικανοί να οργανώσουν αντίστοιχα προγράμματα ως επαγγελματίες αργότερα.

Προσωπικά οφέλη από το πρόγραμμα «Δεξιότητες στο Νερό»: αναψυχή, κολυμβητικές δεξιότητες, προσαρμοστικότητα, θάρρος και ανεξαρτησία στο νερό, ενδυνάμωση σχέσεων φοιτητών, κοινωνικότητα και ευφυΐα, χαλάρωση και ηρεμία, ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, εκμάθηση κολυμβητικών κινήσεων, αγάπη για το νερό, αυτόνομη κολύμβηση.

Μπορείτε να γραφτείτε στην ψηφιακή τάξη:  https://4all.e-me.edu.gr/groups/Babyswimming

ή να παρακολουθείτε νέα του προγράμματος από το παρακάτω blogs : https://blogs.4all.e-me.edu.gr/anasmag/

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μάγκου Νατάσα, Email: maggounat@gmail.com

Βασιλική Ιωακείμ, Email: vasilikiioak1@gmail.com

Φωτεινή Κωνσταντινίδου, Email: fotinoulakon@gmail.com

 

Επισημαίνεται ότι το αντίτιμο για τη χρήση των χώρων ευεξίας και των δραστηριοτήτων της Ολιστικής Μέριμνας ανέρχεται διμηνιαίως σε:

Δέκα ευρώ (10€) για προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Είκοσι ευρώ (20 €) για όλο το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου (ερευνητές/τριες, εκπαιδευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες επιστήμονες/νισσες και ερευνητές/τριες, αποσπασμένοι διοικητικοί κ.λπ.)

Από την καταβολή του ανωτέρω ποσού εξαιρούνται τρεις (3) κατηγορίες ωφελούμενων: (α) οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στις εστίες, (β) οι φοιτητές/τριες που δικαιούνται δωρεάν σίτιση και (γ) οι εθελοντές/ντριες στα παρεχόμενα προγράμματα (π.χ. εθελοντές/τριες προπονητές/τριες)

Για την καταβολή του ποσού:

Λογαριασμός τραπέζης 377/54067223 με IBAN: GR61 0110 3770 0000 3775 4067 223 – Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος

Αιτιολογία Κατάθεσης: Δεξιότητες στην πισίνα Πτολεμαϊδα_Ονοματεπώνυμο