Ένα συναρπαστικό άθλημα δίχως περιορισμούς φύλου, σωματότυπου και ηλικίας. Μπορούν όλοι/ες να ασχοληθούν με την τοξοβολία, τουλάχιστον σε επίπεδο αναψυχής. Είναι μία ήπια δραστηριότητα που δεν απαιτεί ξεχωριστή φυσική κατάσταση ή ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες, αλλά κάποια δυνατότητα νοητικής συγκέντρωσης και κατανόηση της τεχνικής. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δίνεται τεράστια προσοχή στους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας. Η δραστηριότητα της τοξοβολίας προσφέρεται σε συνεργασία με την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη της Φλώρινας από το 2014 και έχει ως σκοπό τη διάδοση της σκοποβολής και της τοξοβολίας. Το Τμήμα Τοξοβολίας της ΣΑΛΦ διεξάγει προπονήσεις ανοιχτού χώρου στο ολυμπιακό τόξο, σε αρχάριους και προχωρημένους αθλητές/τριες έναντι του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας – Σχολή Γεωπονικών Επιστημών Π.Δ.Μ με πιστοποιημένους εκπαιδευτές της ΕΟΤ και προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι προπονήσεις ανοιχτού χώρου θα ξεκινήσουν μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Αναλυτική ανακοίνωση θα αναρτηθεί λίγες μέρες πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Σταύρος Στάϊος, e-mail: stavrosstaios@gmail.com

 

Επισημαίνεται ότι το αντίτιμο για τη χρήση των χώρων ευεξίας και των δραστηριοτήτων της Ολιστικής Μέριμνας ανέρχεται διμηνιαίως σε:

Δέκα ευρώ (10€) για προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Είκοσι ευρώ (20 €) για όλο το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου (ερευνητές/τριες, εκπαιδευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες επιστήμονες/νισσες και ερευνητές/τριες, αποσπασμένοι διοικητικοί κ.λπ.)

Από την καταβολή του ανωτέρω ποσού εξαιρούνται τρεις (3) κατηγορίες ωφελούμενων: (α) οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στις εστίες, (β) οι φοιτητές/τριες που δικαιούνται δωρεάν σίτιση και (γ) οι εθελοντές/ντριες στα παρεχόμενα προγράμματα (π.χ. εθελοντές/τριες προπονητές/τριες)

Για την καταβολή του ποσού:

Λογαριασμός τραπέζης 377/54067223 με IBAN: GR61 0110 3770 0000 3775 4067 223 – Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος

Αιτιολογία Κατάθεσης: Τοξοβολία Φλώρινα_Ονοματεπώνυμο

 

Αφήστε ένα σχόλιο