Ομάδα Tae Kwon Do – Αυτοάμυνας

Το άθλημα του Tae Kwon Do, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πολεμικά αθλήματα παγκοσμίως. Προέρχεται από την Κορέα και αποτελεί από τις πιο παλιές πολεμικές τέχνες. Βασίζεται σε τρείς βασικούς πυλώνες : tae («πόδι» ή «χτύπημα με το πόδι»), kwon («χτύπημα με το χέρι») και do («τρόπος ζωής» ή μυαλό). Επομένως, η όλη φιλοσοφία του αθλήματος βασίζεται στην «μάχη με το σώμα μας» σε συνδυασμό με διαφορές αρετές όπως : ευγένεια, εντιμότητα, επιμονή, αυτοέλεγχος, αδάμαστο πνεύμα και σεβασμός. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι είναι μια πολεμική τέχνη που ταυτίζεται με την αυτοάμυνα και όχι την επίθεση.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία απαρτίζεται από πρωταθλητές του αθλήματος με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις, σας καλεί να συμμετέχετε στην ομάδα Tae Kwon Do. Μαζί θα μάθουμε τεχνικές αυτοάμυνας,  και θα γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας μέσα από μια ευχάριστη αλλά απαιτητική προπόνηση, θέτοντας ως βασικό στόχο την σωστή και εύρυθμή σωματική μας διάπλαση.

Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό στην πόλη της Φλώρινας. Συγκεκριμένα στο Κέντρο Ευεξίας της πόλης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μαρία Παπατρύφων, email : maria.papatryfon2001@gmail.com

Μαρία Τσίγκρου, email: mtsigkrou2001@gmail.com

Αναστασία Οικονόμου, email: anastasiaoiko16@gmail.com

 

Επισημαίνεται ότι το αντίτιμο για τη χρήση των χώρων ευεξίας και των δραστηριοτήτων της Ολιστικής Μέριμνας ανέρχεται διμηνιαίως σε:

Δέκα ευρώ (10€) για προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Είκοσι ευρώ (20 €) για όλο το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου (ερευνητές/τριες, εκπαιδευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, συνεργάτες επιστήμονες/νισσες και ερευνητές/τριες, αποσπασμένοι διοικητικοί κ.λπ.)

Από την καταβολή του ανωτέρω ποσού εξαιρούνται τρεις (3) κατηγορίες ωφελούμενων: (α) οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στις εστίες, (β) οι φοιτητές/τριες που δικαιούνται δωρεάν σίτιση και (γ) οι εθελοντές/ντριες στα παρεχόμενα προγράμματα (π.χ. εθελοντές/τριες προπονητές/τριες)

Για την καταβολή του ποσού:

Λογαριασμός τραπέζης 377/54067223 με IBAN: GR61 0110 3770 0000 3775 4067 223 – Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος

Αιτιολογία Κατάθεσης: Πολεμικές Τέχνες Φλώρινα_Ονοματεπώνυμο

Αφήστε ένα σχόλιο